Helpdesk

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de DioNeth Collectie, dan horen wij dat graag van u. U kunt uw problemen, opmerkingen, tips en voorstellen mailen naar webmaster@dioneth.nl.


Dat de HEERE uw gebruik, studie en/of de vele onderzoeks- en leesuurtjes zal zegenen voor u en allen die Hij op uw pad brengt.


Het DioNeth Team

ds. J. Hoekman

“Ik mijn dagelijkse leven mag ik de HEERE dienen als VDM van de Hervormde Gemeente op Urk. Ik gebruik de DioNeth Collectie als ik mij voorbereid op de verkondiging van het Woord.”

Waarom wij de voorkeur geven aan een PayPal betaling…

Het gaat bij ons product om een jaarlicentie of jaar-abonnement. Dat betekent dat u jaarlijks een bedrag betaald om de DioNeth Collectie te raadplegen. Maar omdat u allemaal op verschillende momenten/dagen het product besteld, betekent dat voor ons dat al die jaarlicenties ook een verschillende einddatum hebben waarop die licentie eindigt. Het is voor ons een zeer arbeidsintensief proces / werk om dit allemaal bij te houden. Ook zouden we u dan aan het einde van die periode op de hoogte moeten brengen of u eraan herinneren dat uw licentie bijna afloopt. En zullen wij het programma als u de periode van uw jaarlicentie overschrijdt handmatig opnieuw moeten activeren. Om er nu voor te zorgen dat het aan onze en aan uw kant zo soepel mogelijk loopt vragen wij u om met PayPal te betalen. Wij hebben dat beloond door de administratieve kosten die wij anders zouden hebben in uw voordeel te verrekenen. U betaalt via PayPal geen 29,95 euro voor uw DioNeth Collectie, maar u betaalt via Paypal jaarlijks maar 24,95 niet eenmalig, maar zolang uw licentie loopt.

Voordelen van het betalen met PayPal op een rij…

Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops zoals de Dioneth Collectie en ook voor veilingwebsites zoals Marktplaats en eBay. PayPal biedt een van de best beveiligde betaalplatforms ter wereld. Of u nu online koopt, verkoopt of geld overmaakt, bij het gebruik van PayPal bent u altijd beschermd door een extra laag beveiliging. Dat komt omdat al uw financiële gegevens, zoals uw bankgegevens en uw creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen op onze servers. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie u geld ontvangt of naar wie u geld overmaakt. Bovendien bieden we u extra bescherming in de vorm van Aankoopbescherming of Verkopersbescherming.

Hoe werkt het?

Om geld over te maken zijn er 2 verschillende methodes die wij u kunnen aanbevelen:

 • U koppelt uw bankrekeningnummer aan uw PayPal rekening zodat het bedrag automatisch kan worden afgeschreven van het door u opgegeven rekeningnummer.
 • U koppelt uw creditkaart aan uw PayPal-rekening zodat het bedrag automatisch via uw creditkaartrekening kan worden afgeschreven.
Een rekening openen bij PayPal…


Klik HIER om een rekening te openen.

Voor problemen met uw USB-stick, zie onderstaande oplossingen:
Ik krijg de melding: failed to load PDF document / Documenten kunnen niet worden geladen

Dit is meestal de oorzaak van Google Chrome:

 1. Open Internet Explorer (of installeer IE 10)
 2. Ga naar ‘Extra (rechtboven in scherm: huis/ster/bloem?) – Internetopties’
 3. Kies het tabblad ‘Programma’s’
 4. En klik op de link ‘Internet explorer als standaard browser instellen’
 5. Sluit af door te klikken op ‘Toepassen – ok’
In ‘Zoeken’ wordt geen enkel woord gehighlighted / geen woorden ingekleurd
 1. Verwijder alle Readers: (Start – Configuratiescherm – Programma’s verwijderen)
 2. Verwijder zo ook DtSearch Highlighter en Greenshot (zie ook vraag 1)
 3. Zorg dat Internet Explorer uw standaard browser is! (Firefox werkt niet, heeft eigen reader: werkt niet samen met AdobeReader)
 4. Installeer de stick opnieuw (start de computer opnieuw op)
De highlight kleurt / arceert de verkeerde woorden bij de zoekactie
 1. Zie video probleemoplossing op de stick of op deze site (downloads)
 2. Klik op start en kies voor zoeken
 3. Type in de witte balk %temp% en klik op die map bovenin uw scherm
 4. Zoek onder de temp-bestanden ‘dtpdf.tmp’ en verwijder dit bestand
Het scherm blijft grijs bij Windows 8, zowel bij zoeken als bij lezen
 1. Open de Adobe Reader
 2. Kies ‘Bewerken – Voorkeuren – Beveiliging (uitgebreid)’
 3. Haal het vinkje weg bij ‘beveiligde modus inschakelen bij opstarten’